Economie
transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie 1

Jitse Groen, de topman van maaltijdbestelbedrijf Just Eat Takeaway, heeft de intentie om te stoppen met het werken met zzp'ers. Dat zei de Nederlandse internetondernemer vrijdag tegen de BBC.
Read more...
De Britse overheid ziet voorlopig af van het bieden van staatssteun aan Tata Steel in het Verenigd Koninkrijk, meldt de zakenkrant Financial Times vrijdag.
Read more...
De Britse warenhuisketen Debenhams is bezig met het opstellen van plannen voor een eventuele bedrijfsbeëindiging, meldt SkyNews zaterdagmiddag.
Read more...
De Volksbank kreeg in de eerste zes maanden van dit jaar te maken met een flinke winstdaling, blijkt uit de halfjaarcijfers die de bank vrijdag publiceerde.
Read more...
De extreme hitte van de afgelopen weken heeft tot een torenhoog energieverbruik geleid. Ook gaat de verkoop van ventilatoren en airco's door het dak; bol.com noteert een toename van 3.000 procent.
Read more...
Berkshire Hathaway, de investeringsmaatschappij van de Amerikaanse miljardair Warren Buffett, heeft al haar aandelen in zakenbank Goldman Sachs verkocht. Ook doet de onderneming een groot deel van de belangen in andere banken als Wells Fargo en JPMorgan Chase van de hand.
Read more...
Een overleg tussen China en de Verenigde Staten over hun handelsrelatie dat zaterdag zou plaatsvinden, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat meldt nieuwsdienst Reuters op basis van ingewijden.
Read more...
JDE Peet's, het bedrijf achter koffiemerk Douwe Egberts, meldt dat het deel uitmaakt van een Europees mededingingsonderzoek. Dat schrijft het FD op basis van informatie uit het halfjaarverslag van JDE.
Read more...
De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met 8,5 procent gekrompen vergeleken met het kwartaal ervoor, toen ook al sprake was van een teruggang. "Een dergelijke krimp is niet eerder gemeten", meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.
Read more...
Meer weggebruikers hebben de afgelopen dagen een beroep gedaan op de pechhulp van de Wegenwacht dan gebruikelijk, zo laat de ANWB vrijdag weten. In de eerste twee weken van augustus lag het aantal pechgevallen 3 procent hoger dan normaal.
Read more...

Economie 2

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items
  • Check the #Keyword Filter# parameter. Change the keywords or remove them
Errors:
A feed could not be found at https://www.beurs.nl/rss. This does not appear to be a valid RSS or Atom feed.