Economie

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie

Aantal thuiswerkers in vijf jaar tijd met 300.000 toegenomen
Sinds 2013 zijn meer mensen vanuit huis gaan werken. Het aantal is in vijf jaar tijd toegenomen met meer dan 300.000 thuiswerkers. De stijging was daarbij het grootst bij vrouwen.
Read more...
Premier Rutte bezorgd over onduidelijkheid rondom heffingen VS
Premier Mark Rutte stelt dat het goed nieuws is dat de VS een uitzondering maakt door tot 1 mei geen heffing op staal en aluminium uit Europa in te voeren. Maar het is volgens hem wel lastig dat veel nog onduidelijk is.
Read more...
'Protectionisme Trump slecht voor open economie Nederland'
De handelsbelemmeringen die de Amerikaanse president Donald Trump wil invoeren om de eigen industrieën te beschermen, zijn een bedreiging voor de open Nederlandse economie.
Read more...
Aandeel Dropbox flink in de plus bij beursdebuut Wall Street
Cloudopslagdienst Dropbox maakte vrijdag een flitsend debuut op Wall Street. Kort na opening schoot de koers bijna 50 procent omhoog op de technologiebeurs Nasdaq.
Read more...
Dividend van 500 miljoen euro voor twaalf eigenaren Red Bull
De twaalf miljardairs die het eigendom van Red Bull delen, kunnen een speciale winstuitkering van 500 miljoen euro verwachten over 2017.
Read more...
Europese Commissie stemt in met verkoop margarinetak Unilever
De Europese Commissie heeft groen licht gegeven aan de verkoop van de margarinetak aan de Amerikaanse investeerder KKR voor ruim 6,8 miljard euro.
Read more...
AFM-topvrouw Merel van Vroonhoven herbenoemd
Merel van Vroonhoven is ook de komende vier jaar bestuursvoorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Read more...
Stedin ziet omzet groeien na overname netwerkbedrijf DELTA
Netwerkbedrijf Stedin heeft zijn opbrengsten afgelopen jaar opgevoerd door de overname van het netwerkbedrijf van het Zeeuwse energieconcern DELTA.
Read more...
Noodlijdend Steinhoff beloont management vanwege hoge werkdruk
Het noodlijdende meubelconcern Steinhoff, dat lijdt onder een accountingschandaal, wil een groep managers meer belonen vanwege de gestegen werkdruk bij het bedrijf.
Read more...
Qualcomm geeft aandeelhouders chipmaker NXP opnieuw meer tijd
Chipgigant Qualcomm geeft aandeelhouders van de Nederlandse chipmaker NXP Semiconductors opnieuw meer tijd om hun stukken aan te melden.
Read more...

Beursinfo