Economie

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Economie

De Commissie-De Winter kreeg het afgelopen jaar al 600 meldingen van geweld in jeugdinstellingen en pleeggezinnen. Veel mensen hebben hun hele leven lang last gehad van wat ze als kind meemaakten. De oudste slachtoffers krijgen alvast een stem.
Read more...
Een schooluniform is helemaal zo gek nog niet. Sterker nog, een groeiend aantal havisten en vwo’ers zou het dragen van zo’n pak ‘eigenlijk wel leuk’ vinden.
Read more...
Tebrunsvelt is nu 85. Hij en zijn vrouw kunnen in het appartementencomplex zorg krijgen, maar dat is nog niet nodig. Eigenlijk kijkt hij terug op een mooi leven. Zestig jaar getrouwd, drie kinderen, zes kleinkinderen en één achterkleindochter. En nog steeds dezelfde vrouw hè, wijst hij trots. Zijn vader en...
Read more...
Charlie Rose, een journalist die al tientallen jaren op de Amerikaanse televisie te zien is met zijn eigen talkshow, is op non-actief gesteld door zender CBS. Rose is door acht vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie.
Read more...
Advocatenkantoor Loyens & Loeff hielp omstreden eigenaar met geheime trust en bankrekening.
Read more...
In 2012 ging de Zeeuwse fosforfabriek Thermphos failliet. Het gerenommeerde advocatenkantoor Loyens & Loeff hielp met het verhullen van geheime trusts en bankrekeningen van de eigenaar, zo blijkt uit de Paradise Papers.
Read more...
De kunst van Pyke Koch is lang overschaduwd door de nationaal-socialistische sympathieën van de jaren dertig. Het Centraal Museum te Utrecht legt nu de nadruk op de kunst van de omstreden schilder.
Read more...
Er komt overleg tussen de Zimbabwaanse president Robert Mugabe en zijn tegenstrever Emmerson Mnangagwa. Dat meldde legerleider Constantino Chiwenga maandagavond in een persconferentie die live te volgen was op tv in Zimbabwe, waar het leger vorige week de macht naar zich toetrok.
Read more...
JAZZ Colin Vallon Trio, Lantaren Venster ★★★★☆
Read more...
Een groep van ruim dertig YouTubers komt met een gedragscode voor het aanprijzen van producten in vlogs.
Read more...
Filosofie is er niet om je een goed gevoel te geven, vindt Désanne van Brederode. Wat betekent denken dat niet leidt tot daden? In haar nieuwe boek 'Als stilte steekt' pleit ze ervoor Syriërs actiever te steunen.
Read more...
Een 21-jarige Rotterdammer is vandaag aangehouden omdat hij verdacht wordt van moord op een bewoonster van het verpleeghuis waar hij werkzaam was als verzorgende. Hij wordt ook verdacht van twee pogingen tot moord.
Read more...

Beursinfo