Techniek

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Computor

Facebook past de algoritmen van Instagram aan, zodat je voortaan vaker nieuwe berichten bovenaan te zien krijgt. Daarin wordt teruggekrabbeld op een eerdere beslissing om...
Read more...
Sommige bezitters van een Galaxy S9 of Galaxy S9+ lopen tegen problemen aan met het touchscreen. Op bepaalde plaatsen reageert het scherm niet op aanrakingen,...
Read more...
Google is meestal niet zo happig op het weren van video's op YouTube, maar maakt nu toch een uitzondering voor bepaalde filmpjes waarin geweren voorkomen....
Read more...
TomTom lanceert een nieuw navigatiesysteem dat zich richt op motorrijders, de TomTom Rider 550.
Read more...
Om 4K-films op een blu-ray-disc af te spelen, heb je een uhd-speler nodig. Sony brengt daarvan een nieuwe versie uit, de UBP-X700. Die heeft ondersteuning...
Read more...
HTC maakt bekend dat zijn virtual reality-bril Vive Focus later dit jaar wereldwijd beschikbaar wordt gesteld. De standalone headset is sinds eind vorig jaar al...
Read more...
Een livestream op YouTube is voortaan binnen enkele klikken opgestart, zonder dat je daarvoor nog extra software nodig hebt. Op deze manier wordt het voor...
Read more...
Hoewel auteursrechtenorganisaties er zoveel mogelijk aan doen om internetpiraterij tegen te gaan, blijft illegaal downloaden en streamen onverminderd populair. Websites die dit aanbieden, worden juist...
Read more...
Vandaag vinden zowel de gemeenteraadsverkiezingen als het raadgevend referendum voor de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (ook wel 'sleepwet' in de volksmond) plaats....
Read more...
Smartphones die zo duur zijn als de Galaxy S9 en S9+, kunnen een stevige beschermhoes goed gebruiken. Samsung verkoopt er dan ook verschillende, die op...
Read more...

Autonieuws

Nissan streeft naar 1 miljoen elektrische auto's per jaar in 2022
Nissan heeft zijn plannen voor de komende vijf jaar bekend gemaakt. Het merk wil in 2022 ongeveer 1 miljoen deels- en volledig elektrische voertuigen per jaar verkopen.
Read more...
Volkswagen presenteert nieuwe Touareg
Volkswagen heeft in China de nieuwe Touareg gelanceerd. Het nieuwe model is langer en breder dan voorheen.
Read more...
Seat komt met elektrische auto
Seat zal in 2020 een elektrische auto introduceren. Daarnaast maakt het merk de komst van de nieuwe Leon bekend.
Read more...
'Diesels verliezen waarde in Duitsland'
De dreigende inrijverboden voor diesels in Duitse steden blijven niet zonder gevolgen. De prijzen van gebruikte auto's met dieselmotor staan onder druk en ook nieuwe diesels zouden met korting de deur uit gaan.
Read more...
Acht Porsche-modellen bepalen in dragrace welke het snelst optrekt
Porsche zet acht modellen tegenover elkaar om uit te maken welke het snelst accelereert.
Read more...
Peugeot 206 bestaat twintig jaar
Peugeot viert dat het dit jaar twintig jaar geleden is dat de 206 gelanceerd werd. Met 8,3 miljoen exemplaren wereldwijd is het model de best verkochte Peugeot aller tijden.
Read more...
Kluisje in Bentley met vingerafdruksensor
Bentley gaat voor de Bentaya SUV een kluisje met vingerafdruksensor leveren. Het compartiment is bedacht door Mulliner, de afdeling die zich bezighoudt met het personaliseren van de modellen van het merk.
Read more...
Jaguar Land Rover in zee met BlackBerry
Het autoconcern Jaguar Land Rover heeft een overeenkomst gesloten met BlackBerry voor de ontwikkeling van software en infotainment.
Read more...
Nederlandse prijsindicatie voor eerste elektrische Audi
Audi zal later dit jaar de volledig elektrische e-tron presenteren. De auto is al te reserveren en heeft van de importeur een voorlopige prijs gekregen.
Read more...
Prijzen Lexus RX 450hL bekend
Lexus heeft de prijs van de zevenzitsvariant van de RX, de RX 450hL, bekend gemaakt. Daarnaast maakt het merk bekend wat de nieuwe Sport Edition van de reguliere RX moet gaan kosten.
Read more...

Luchtvaart

SCHIPHOL - Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de CO2-uitstoot van hun KLM-vlucht te compenseren. Afgelopen jaar nam het gebruik van het door KLM in 2008 gestarte CO2ZERO-programma met maar liefst vijftig procent toe.
Read more...
FRANKFURT - Een poging van Lufthansa om het failliete NIKI over te nemen mislukte, maar nu komen toestellen van de door Niki Lauda overgenomen maatschappij toch tijdelijk binnen de Duitse luchtvaartgroep terecht. Laudamotion, zoals NIKI nu heet, gaat met acht vliegtuigen op wetleasebasis voor Eurowings vliegen.
Read more...
EINDHOVEN - Ryanair gaat vier maanden eerder dan gepland van start met twee nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport. Volgens de prijsvechter is de vraag naar tickets richting Agadir en Riga dusdanig groot dat de lijndiensten al in juli van start gaan, in plaats van eind oktober.
Read more...
PANAMA CITY - KLM viert de tiende verjaardag van de belangrijke route tussen Schiphol en Panama. De luchtvaartmaatschappij ging van start met drie vluchten per week en vliegt inmiddels dagelijks op het land. Daar heeft KLM een nauwe samenwerking met Copa Airlines.
Read more...
SCHIPHOL - Met het voller raken van Schiphol gaan er steeds meer stemmen op om het vliegtuig op korte routes in te wisselen voor de trein. Welke zijn eigenlijk de kortste vliegroutes die vanaf Schiphol worden onderhouden? Luchtvaartnieuws Magazine zette ze op een rij.
Read more...
BILLUND – Het Deense Sun Air opent twee binnenlandse routes vanaf het Zuid-Duitse Friedrichshafen. In de planning staat een lijndienst naar Düsseldorf vanaf 4 juni, later dit jaar gevolgd door een route naar Hamburg. Sun Air is een franchisepartner van British Airways.
Read more...
SEATTLE - All Nippon Airways (ANA) heeft bij Boeing een definitieve bestelling geplaatst voor twee Boeing 777F’s. Met de vrachtvliegtuigen wil de Japanse luchtvaartmaatschappij haar vrachtactiviteiten vergroten. Eerder deze maand sloot ANA daarvoor al een deal met NCA.
Read more...
JERUZALEM - De Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al heeft boekjaar 2017 afgesloten met een nettowinst van 5,7 miljoen dollar. Dat is aanzienlijk minder dan de 80,7 miljoen dollar die een jaar eerder in de boeken stond. Toenemende concurrentie van prijsvechters is één van de oorzaken van de mindere resultaten.
Read more...