Techniek

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Computor

Er is een nieuwe vorm van ransomware ontdekt die in plaats van een geldbedrag, om naaktfoto's vraagt om de toegang tot de computer te deblokkeren.
Read more...
Ziggo en XS4All moeten The Pirate Bay binnen tien dagen opnieuw blokkeren. Dat is vandaag de uitspraak van de rechtbank Den Haag, in navolging van...
Read more...
Dat computers veel sneller kunnen rekenen dan mensen, is wel bekend. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er nu een app bestaat die...
Read more...
Het Amerikaanse SVR Tracking biedt een GPS-apparaatje aan dat je in je auto verstopt, om vervolgens de locatie van je voertuig op afstand te kunnen...
Read more...
Windows 10 heeft een ingebouwde app-store voor het downloaden en installeren van apps, de Windows Store. Een heel groot succes is dat nog niet, en...
Read more...
Bose brengt de eerste koptelefoons op de markt met ingebouwde Google Assistant. De SoundSport Free en QC35 II krijgen een aparte knop waarmee gebruikers de...
Read more...
Onlangs maakte Asus bekend z’n nieuwste smartphone Zenfone 4 uit te brengen in Nederland. De vierde generatie Zenfone is uitgerust met een dubbele camera, de...
Read more...
Razer staat bekend om zijn excentrieke gebruik van gekleurde leds. Dat er ook gebruikers zijn die behoefte hebben aan wat subtielers, heeft het merk inmiddels...
Read more...
Google heeft de Research & Development-tak van smartphonebouwe HTC overgenomen. HTC blijft gewoon smartphones maken, maar de kennis van het onderzoeksteam komt uiteindelijk bij Google...
Read more...
De nieuwste technologie op het gebied van ssd's is het zogeheten 64-laags V-NAND. Dat heeft met name betrekking op de snelheid waarmee de schijven kunnen...
Read more...

Autonieuws

Pon introduceert slooppremie voor oude dieselauto's
Auto-importeur Pon, verantwoordelijk voor Audi, Seat, Skoda, Volkswagen en de bedrijfswagentak van dat laatste merk, introduceert in Nederland een slooppremieregeling. De importeur hoopt hiermee de vervanging van oudere diesels te stimuleren.
Read more...
Nieuwe benzinemotor voor Maserati Levante
De Maserati Levante krijgt een nieuwe benzinemotor toebedeeld. De 350 pk sterke versie van de 3,0-liter biturbo V6 komt tussen de Diesel en de S in het aanbod.
Read more...
Volvo presenteert nieuwe XC40
Volvo heeft het doek getrokken van de volledig nieuwe XC40, de eerste echte compacte cross-over van het merk. De XC40 is tevens het eerste model van de nieuwe 40-serie.
Read more...
Verkoop bedrijfsauto's Europa blijft stabiel
De verkoop van nieuwe bedrijfsauto's in de Europese Unie is in augustus op een vergelijkbaar niveau uitgekomen als een jaar eerder, op iets meer dan 151.000 voertuigen.
Read more...
'Tesla en AMD werken aan chip voor zelfrijdende auto's'
Tesla zou samen met chipfabrikant AMD aan een eigen chip voor zelfrijdende auto's werken.
Read more...
Volkswagen maakt prijzen T-Roc bekend
Volkswagen maakt de prijzen van de T-Roc, de cross-over van Golf-formaat, bekend. De verschillen met die van een vergelijkbare Golf zijn dan ook klein.
Read more...
Fiat Chrysler roept half miljoen wagens terug om brandgevaar
Fiat Chrysler roept bijna een half miljoen wagens van zijn truckmerk RAM terug naar de garage. Door een defecte waterpomp is mogelijk sprake van brandgevaar, doordat de motor oververhit kan raken.
Read more...
Autofabrikant Toyota blijft investeren in hybride auto's
Hybride auto's blijven belangrijk in het aanbod van Toyota, hoewel de concurrentie zo snel mogelijk naar elektrische auto's wil.
Read more...
Porsche schrapt tijdelijk Panamera Diesel
Porsche heeft de dieselvariant van de Panamera stilzwijgend uit de prijslijst verwijderd. De officiële reden: er zijn 'extra inspecties' nodig om CO2-uitstootproblemen te voorkomen.
Read more...
Renault en Japanse partners zetten in op elektrisch en zelfrijdend
De autofabrikanten Renault, Nissan en Mitsubishi willen tot 2022 samen minstens twaalf volledig elektrische modellen op de markt brengen. Ook moeten forse stappen worden gezet op het gebied van zelfrijdende auto's.
Read more...

Luchtvaart

MILAAN - Geïnteresseerde partijen krijgen langer de tijd om te bieden op het noodlijdende Alitalia. De driekoppige commissie die belast is met de verkoop van de Italiaanse luchtvaartmaatschappij heeft de deadline voor biedingen opgerekt naar 16 oktober.
Read more...
LIGHTWATER – De European Regions Airline Association (ERA) heeft de Spaanse Montserrat Barriga benoemt als nieuwe directeur-generaal. Barriga was voorheen werkzaam als Director of International Business Development bij Binter, de regionale luchtvaartmaatschappij die actief is op de Canarische Eilanden.
Read more...
WEEZE - Airport Weeze krijgt een eerste rechtstreekse vliegverbinding met Bulgarije. Vanaf maart 2018 vliegt Ryanair twee keer per week met een Boeing 737-800 naar de populaire vakantiebestemming Burgas aan de Zwarte Zee.
Read more...
CALGARY - WestJet en Hong Kong Airlines hebben een codeshare-overeenkomst gesloten. De Chinese luchtvaartmaatschappij plaatst daarbij haar vluchtcode op WestJet-vluchten vanuit het Canadese Vancouver.
Read more...
BERLIJN - Lufthansa lijkt er met het leeuwendeel van de failliete concurrent airberlin vandoor te gaan. Andere delen van de maatschappij komen in handen van easyJet en Thomas Cook. Dat meldt Reuters op basis van bronnen dichtbij de onderhandelingen met schuldeisers.
Read more...
CARACAS - De Venezolaanse luchtvaartautoriteit INAC heeft twee piloten geschorst nadat ze een serie low passes hebben uitgevoerd met een Cessna Citation Bravo. Op videobeelden is te zien dat het toestel extreem laag over enkele mensen scheert die op de baan liggen.
Read more...
SINGAPORE - Boeing rekent in de komende twintig jaar op een markt voor 4.210 nieuwe vliegtuigen in Zuidoost-Azië. De regio is daarmee goed voor ruim tien procent van de totale markt voor nieuwe verkeersvliegtuigen. Dat blijkt uit de marktverwachting van de Amerikaanse vliegtuigfabrikant.
Read more...
FRANKFURT - EgyptAir breidt de stoelcapaciteit op vluchten tussen Caïro en Frankfurt dit winterseizoen uit. In plaats van de huidige Boeing 737-800 wordt op de zaterdagvlucht vanaf oktober een Airbus A330-300 ingezet.
Read more...