Techniek

Computor

Google kampt wereldwijd met een groot indexeringsprobleem. Sinds het einde van de ochtend, Nederlandse tijd, worden artikelen en pagina's niet meer geïndexeerd. Het is niet...
Read more...
Voor wie zich graag anoniem op internet wil begeven, zijn er verschillende opties voor handen. Waaronder de Tor Browser, die nu ook te downloaden is...
Read more...
Microsoft brengt nog net op tijd de grote Mei 209 Update voor Windows 10 uit. Dit keer word je alleen (nog) niet gedwongen om deze...
Read more...
Lang niet alle slimme speakers zijn even mooi om naar te kijken, omdat ze vaak een gadget-uitstraling hebben. De Marshall Stanmore II Voice daarentegen heeft...
Read more...
Een gemiddelde inbox puilt uit van de transactiebewijzen, die je ontvangt zodra je iets koopt bij een webshop. Ze zijn alleen voor jouw ogen bestemd,...
Read more...
Google verstrekt aan Huawei de komende tijd geen Android-licenties meer. Het Chinese merk is daardoor genoodzaakt om een eigen mobiel besturingssysteem te ontwikkelen, of een...
Read more...
1600 Nederlanders deden vorig jaar aangifte van helpdeskfraude, waarbij ze benaderd werden door oplichters die zich voordeden als Microsoft-medewerkers. Ten opzichte van 2017 is er...
Read more...
Het kan verkeren. Nadat het er eerder op leek dat MS Paint uit Windows 10 zou verdwijnen, maakte Microsoft onlangs bekend dat het even primitieve...
Read more...
Uit het raam kijken en dan telkens een ander uitzicht hebben, dat is het idee achter de Atmoph Window 2. Een scherm dat vormgegeven is...
Read more...
De zon laat zich weer wat vaker zien, dus zijn compacte bluetooth-speakertjes voor buitengebruik ook opnieuw in trek. Sony speelt daar op in door de...
Read more...

Autonieuws

Aston Martin bouwt ter ere van de vijftigste verjaardag van de James Bond-film On Her Majesty's Secret Service vijftig speciale exemplaren van de DBS Superleggera.
Read more...
De eerste foto's van de nieuwe Opel Corsa zijn online verschenen. Het model, dat nog officieel onthuld moet worden, deelt zijn basis met de Peugeot 208.
Read more...
Zakenbank Morgan Stanley heeft dinsdag de verwachtingen voor het aandeel Tesla in het slechtste scenario bijgesteld van 97 dollar (ruim 86 euro) tot 10 dollar. De bank maakt zich zorgen over de grote schuldenberg van het bedrijf en de invloed die de onzekerheid over de wereldhandel op Tesla heeft.
Read more...
De Land Rover Discovery sport is vernieuwd. Het model krijgt een ander front, een gewijzigde achterzijde en een verbeterd interieur. Daarnaast krijgt de auto mild-hybridtechniek en later dit jaar volgt een plug-inhybride.
Read more...
Peugeot heeft in navolging van Renault de prijzen van zijn belangrijkste nieuwkomer bekendgemaakt, de compacte 208. Ook is bekend geworden wat de elektrische versie gaat kosten.
Read more...
De nieuwe Volkswagen Golf die later in 2019 op de markt verschijnt, wordt uitgerust met zogeheten mild-hybridtechniek.
Read more...
Sinds de aankondiging van de terugkeer van de Grand Prix naar Zandvoort is de interesse in de racerij in Nederland naar het kookpunt gestegen. De Formule 1 mag dan wel de ultieme raceklasse zijn, het is tevens voor het gros van de mensen onbereikbaar. Toch hoeft autoracen niet extreem duur te zijn.
Read more...
Een Porsche Type 64 uit 1939 gaat in augustus bij veilinghuis RM Auctions onder de hamer. Het is de enige overgebleven auto van in totaal drie geproduceerde exemplaren en is bovendien veelvuldig gebruikt door Porsche-oprichter Ferdinand Porsche en zijn zoon Ferry.
Read more...
Ferrari presenteert voor het einde van deze maand een nieuwe hybride supercar. Ook Lamborghini heeft te kennen gegeven dat de nieuwe Aventador naast een V12-motor, ook een elektromotor krijgt. De geplande AM-RB 003 van Aston Martin wordt eveneens een hybrideauto. Is elektrificatie noodzakelijk voor het voortbestaan van de sportwagen?
Read more...
Ford ontslaat zevenduizend betaalde krachten, wat neerkomt op 10 procent van het kantoorpersoneelsbestand. Dat liet CEO Jim Hackett maandag via een mail weten aan het personeel, schrijft The Wall Street Journal. Het zou de automaker jaarlijks 600 miljoen dollar (ruim 537 miljoen euro) aan kosten schelen.
Read more...

Luchtvaart

FRANKFURT - Lufthansa Group heeft haar eerste Airbus A321neo in ontvangst genomen. Opvallende noviteit aan boord: een volledig nieuwe stoel, ontworpen en gefabriceerd door het Italiaanse Geven. De ergonomisch gevormde stoel moet zorgen voor een comfortabelere reiservaring.
Read more...
SCHIPHOL - KLM gaat na het wegvallen van Jet Airways zelf op Bangalore vliegen. De stad in de Zuid-Indiase staat Karnataka wordt met ingang van het nieuwe winterseizoen rechtstreeks aangevlogen vanaf Schiphol. Dat meldt Harm Kreulen, directeur van KLM Nederland, aan Reismedia.
Read more...
SCHIPHOL - KLM wil reizigers op korte afstanden, zoals tussen Schiphol en Brussel, stimuleren om de trein te pakken. “We bieden passagiers al langere tijd de optie om de trein of het vliegtuig te maken, maar het aantal vluchten kan wat ons betreft omlaag”, zegt KLM-topman Harm Kreulen.
Read more...
TOULOUSE – Airbus en luchtvaartmaatschappij SAS gaan gezamenlijk onderzoek doen naar de inzet van elektrische en hybride vliegtuigen. De nadruk van het onderzoek ligt op operationele en infrastructurele uitdagingen die de grootschalige introductie van dergelijke vliegtuigen met zich meebrengen.
Read more...
HAMBURG - De BelugaXL, het nieuwe transportvliegtuig van Airbus, is dinsdag voor het eerst in Duitsland geland. Het toestel vloog vanaf Toulouse naar de Airbus-vestiging in Hamburg-Finkenwerder. Daar vinden tests plaats in het kader van de certificering van het walvisachtige vliegtuig.
Read more...
LONDEN - British Airways staakt komend winterseizoen twee routes vanaf Londen Heathrow naar Oost-Europa. Zowel Kiev als Sint Petersburg worden met ingang van 3 oktober uit de dienstregeling geschrapt. Volgens BA zijn de vluchten naar beide steden niet langer commercieel rendabel.
Read more...
SINGAPORE - Schiphol heeft de Travel Retail Award in de categorie ‘Best Airport for Customer Service 2019’ gewonnen. Vijfduizend internationale reizigers beoordelen het winkelpersoneel op diverse luchthaven op klantvriendelijkheid, pro-activiteit en werkwijze.
Read more...
SCHIPHOL - KLM heeft het twee miljoenste Nederlandse Flying Blue-lid feestelijk in het zonnetje gezet. Het loyaliteitsprogramma groeit hard, zeker aangezien deelnemers korting krijgen diensten waarvoor sinds enige tijd betaald moet worden, zoals ruimbagage en extra voorkeursstoelen.
Read more...