Techniek

Zoeken naar onderwerpen in meer dan 100 christelijke websites

transparant.jpg
Open zoekscherm

Computor

Doordat videobeelden telkens vaker in 4K worden geschoten, is er noodzaak aan geheugenkaartjes die de enorme bestanden snel en efficiënt kunnen wegschrijven. Sony schiet te...
Read more...
Het einde van Windows 8.1 komt langzaam maar zeker in zicht, nu Microsoft officieel de basisondersteuning voor het besturingssysteem heeft gestopt.
Read more...
Hoewel Microsoft meerdere keren heeft aangegeven dat er een einde komt aan de gratis upgrade-periode naar Windows 10, is die optie er nog steeds.
Read more...
Facebook is van plan Messenger in het komende jaar te stroomlijnen. Volgens een woordvoerder van het sociale netwerk is de berichtendienst momenteel te rommelig.
Read more...
iOS- en macOS-gebruikers hebben een link ontdekt die hun apparaten laat vastlopen zodra ze deze versturen of ontvangen via de Berichten-app.
Read more...
Wanneer het jaar ten einde loopt, belonen de redacties van Computer!Totaal, ComputerIdee, PCM, Zoom.nl, Macworld, Gamer.nl, Inside Gamer en Power Unlimited de beste producten van...
Read more...
Betaalbare monitoren hoeven er niet per se goedkoop uit te zien. Dat vindt althans BenQ, dat met zijn GW2480-beeldscherm voor weinig geld een luxe uitstraling...
Read more...
We kennen het merk Zotac vooral van zijn mini-pc's voor niet al te zware taken. Nu lanceert de fabrikant voor het eerst een specifieke gaming-pc,...
Read more...
Microsoft is van plan om Cortana naar het actiecentrum te verhuizen. Op dit moment kunnen Windows 10-gebruikers de spraakassistent nog vinden in de zoekbalk.
Read more...
Tientallen OnePlus-bezitters die hun toestel in het verleden afrekenden met een creditcard, merken nu frauduleuze betalingen op. Mogelijk zijn cybercriminelen er vandoor gegaan met hun...
Read more...

Autonieuws

'Renault-Nissan-Mitsubishi grootste autoconcern ter wereld'
De alliantie van Renault, Nissan en Mitsubishi heeft het afgelopen jaar meer voertuigen verkocht dan de Volkswagen Group.
Read more...
'Nissan's Infiniti gaat elektrisch'
Infiniti wil vanaf 2021 alleen nog maar volledig of deels-elektrische modellen gaan bouwen. Binnen vier jaar moeten dergelijke modellen de helft van alle verkopen voor hun rekening nemen.
Read more...
PSA Group zet in op efficiëntie
In navolging van andere autoconcerns zal ook het Franse PSA zich gaan richten op de productie van volledig en deels-elektrische voertuigen. In 2025 wil het bedrijf 40 van dergelijke modellen in het aanbod hebben.
Read more...
BMW kondigt dieselupdates voor modeljaar 2018 aan
De onlangs gelanceerde BMW X3 krijgt dit jaar de beschikking over een nieuwe dieselmotor. Daarnaast zullen vanaf het voorjaar een groot aantal diesels voorzien zijn van de BluePerformance-technologie van het merk.
Read more...
'Nederland heel geschikt voor ontwikkeling zelfrijdende auto'
Nederland is goed voorbereid op de komst van zelfrijdende auto's. Dat komt door gunstige infrastructuur, overheidsbeleid en wetgeving.
Read more...
Volvo fabriek in Skövde eerste klimaatneutrale productielocatie
De Volvo fabriek in het Zweede Skövde is de eerste productielocatie van het merk dat klimaatneutraal is. Vanaf 2025 moeten alle Volvo-productiefaciliteiten wereldwijd klimaatneutraal opereren.
Read more...
'Hyundai belooft 45.000 nieuwe banen'
Hyundai Motor Group wil tot aan 2022 ongeveer 45.000 mensen aannemen. Daarnaast is het bedrijf van plan om de komende vijf jaar zo'n 22 miljard dollar te investeren.
Read more...
Europese autoverkoop bereikt hoogste niveau in 10 jaar
In de Europese Unie zijn vorig jaar meer dan 15 miljoen auto's geregistreerd. Met name in Italië en Spanje steeg de verkoop sterk.
Read more...
Drie elektrische Ford's voor Europa
Ford wil de komende vijf jaar drie nieuwe elektrische voertuigen in Europa introduceren. Het streven is onderdeel van een plan om tot aan 2022 in totaal 16 volledig elektrische en 24 deels-elektrische voertuigen te lanceren.
Read more...
'Ferrari komt met SUV en elektrische supercar'
Sergio Marchionne, CEO van Fiat Chrysler Automobiles, heeft tijdens de North American International Auto Show in Detroit bevestigd dat Ferrari met een elektrische supercar én met een SUV komt.
Read more...

Luchtvaart

SOUTHEND - Southend Airport bij Londen kende een zeer goed jaar wat betreft de passagiersaantallen in 2017. De Engelse luchthaven verwelkomde in 2017 meer dan een miljoen reizigers, wat een stijging van 25 procent is ten opzichte van het voorgaande jaar.
Read more...
GENÈVE - Luchtvaartmaatschappij SWISS vergroot komende zomer het aantal bestemmingen vanaf de luchthaven van Genève. De Lufthansa-dochter opent lijnvluchten naar Kalamata in Griekenland, Pula in Kroatië en Toulon in Frankrijk. Daarnaast wordt in de winter het Finse Kittilä aangevlogen.
Read more...
LONDEN - Een Boeing 787 van Norwegian is maandag in recordsnelheid van New York naar Londen gevlogen, grotendeels als gevolg van zeer sterke rugwind. De Nederlander Harold van Dam was de gezagvoerder op de vlucht.
Read more...
TRABZON - De Boeing 737-800 van Pegasus Airlines die zaterdagavond van de baan schoot op Trabzon Airport en daarbij op een helling tot stiltand kwam, is uit haar positie getakeld. In een video is te zien hoe reddingswerkers het toestel door middel van twee hijskranen omhoog tillen. Het had weinig gescheeld of het toestel was onderaan de helling in zee beland.
Read more...
SCHIPHOL - De Stichting Leefomgeving Schiphol verdeelt twintig miljoen euro over de gemeentes rond Schiphol om de woon-, werk- en leefomgeving te verbeteren. Het geld wordt uitgegeven in de periode tot en met 2020.
Read more...
WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben een 'Open Skies'-overeenkomst getekend voor Caribisch Nederland, met name de eilanden Bonaire, Sint-Eustatius en Saba (BES). In 2010 kregen de eilanden een andere status als gevolg van de verandering van de bestuursvorm van de toenmalige Nederlandse Antillen.
Read more...
SCHIPHOL - De 26-jarige Elena S. uit Noorwegen, die bijna twee weken geleden tijdens een KLM-vlucht naar Panama stennis schopte en een purser toetakelde, heeft daarvoor van de politierechter donderdag zes maanden celstraf gekregen, waarvan de helft voorwaardelijk. De straf was gelijk aan de eis van de officier van justitie. Ook moet de vrouw ruim vijfduizend euro aan schadevergoeding betalen.
Read more...
SANTIAGO - Paus Franciscus heeft twee geliefden in de echt verbonden tijdens een vlucht van LATAM. Zij vroegen de kerkvorst om zijn zegen, waarop Franciscus voorstelde een stap verder te gaan.
Read more...